Covid-19: Negatief is het nieuwe positief

We hebben gisteren bij de GGD de PCR-test gedaan alvorens de Corona-sneltest af te nemen voor onze reis naar Zweden. Vanmorgen kreeg ik de uitslag binnen. Ik ben nog nooit zo blij geweest met een negatieve uitslag.

De auto staat momenteel bij garage TOM voor een nieuwe distributieriem. Ik heb proberen te achterhalen wanneer deze voor het laatst is vervangen. De enige bevestiging die ik hierop heb gehad staat op de auto: Distributieriem 2009 bij 40.000 km. Dat is 55.000 km. en 12 jaar geleden.

Kosten hiervoor zijn 290 a 400 euro. Dat is een hel stuk beter dan met je verhuisspullen in the middle of nowhere aan de kant te staan. De sleep, opslag, reparatie en huur autokosten kosten kunnen dan tot wel de duizenden euro’s oplopen. Dat zijn een hoop schapen en geiten die je hiervan kan kopen.

Wanneer de auto vandaag weer is opgehaald en in orde is, maken we voor morgen vroeg een afspraak bij 1 van de sneltest locaties voor een reiscertificaat. Uiterlijk drie uur later zouden we de uitslag + certificaat binnen moeten krijgen. Als deze negatief is vertrekken we dezelfde dag nog.

Je hoort snel in het vervolg bericht hoe het afloopt.

Veel liefs Annet


Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte van de nieuwste berichten & onderwerpen:


Meer dagboekverhalen


No post found!

Share the love

Deze inhoud is eigendom van Back to basic Sweden.
Dupliceren is NIET toegestaan!!