De micro camper is in de maak

Afgelopen dagen waren heerlijk fris, zo koud dat bloemen op de ramen en de ijspegels in de wc pot hangen. Vergelijkbaar met recente berichten uit Zweden. Dit maakt het verlangen om richting Zweden te gaan alleen maar groter en ik kan niet langer wachten om een start maken aan de bouw van de micro camper.

Het begin is gemaakt, de achterbank is eruit. De binnenruimte van de auto wordt op die manier een stuk “groter” waardoor er enerzijds meer mogelijkheden ontstaan om een goede slaapplek te creëren, wat anderzijds betekent inleveren op bagageruimte. Daarom hebben we vorige week een skibox opgehaald voor op het dak van de auto. Hoe we deze op het dak van de auto gaan bevestigen is een zorg voor later.

Mijn vriend vertelt enthousiast aan de aardige man van wie we de skibox krijgen onze plannen en dat wij binnenkort officieel onze banen gaan opzeggen. Wanneer hij hoort dat ik bij de belastingdienst werk, gaat hij gelijk zijn vrouw halen. Blijkt dat zij een bekende collega met wie ik een opleiding heb gevolgd is, wat is de wereld toch klein!

Het wordt steeds moeilijker om de plannen stil te houden en het zal niet lang meer duren voordat het nieuws via wat voor weg dan ook de werkvloer zal bereiken. Het hoge woord moet er uit, afgelopen maandag heb ik officieel mijn ontslag ingediend, 19 maart 2020 zal mijn laatste werkdag zijn. Het einde van het aftellen komt steeds dichter in zicht.

Veel liefs Annet


Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte van de nieuwste berichten & onderwerpen:


Meer dagboekverhalen


No post found!

Share the love

Deze inhoud is eigendom van Back to basic Sweden.
Dupliceren is NIET toegestaan!!