De verhuizing: Corona-vertraging

De oplevering van de woning is rond. We hebben Flappie & Malibu (de konijntjes) en onze spullen voor tijdelijke opslag naar mijn vader om verhuisd.

Door de strengere maatregelen zijn de eisen voor het in reizen aan de Zweedse grens verzwaard. Er zijn al diverse berichten dat reizigers vanuit de EU ook Nederland niet zomaar worden toegelaten.

Aangezien de Ferry oversteek vanuit Duitsland en de snel-test verklaringen wat mogen kosten, wil ik niet het risico lopen om weer rechtsomkeer te moeten maken. Niet te praten over al die kilometers die je dan weer terug naar Nederland moet rijden.

Extra tijd

Een voordeel is dat ik nog wat extra tijd heb om zelf een dak-drager op de auto te improviseren van een paar CV-beugels en leidingen. Want ik kom er achter dat er veel minder in mijn autootje past dan ik in eerste instantie had gehoopt.

Wanneer ik namelijk de tijdelijke opslag van mijn spulletjes nog eens bekijk, bedenk ik mij hoe ik dat in mijn wagentje moet proppen. Ineens bekruipt mij een claustrofobisch gevoel. Geen twijfel mogelijk, ik moet hals over kop mijn verhuisspullen halveren.

Gelukkig mag ik nog een aantal nachten bij pap blijven om de boel op orde te brengen. Dank jullie wel lieve schatten…

Veel liefs Annet


Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte van de nieuwste berichten & onderwerpen:


Meer dagboekverhalen


No post found!

Share the love

Deze inhoud is eigendom van Back to basic Sweden.
Dupliceren is NIET toegestaan!!