audio cursus onderweg zweeds leren

Jezelf verstaanbaar maken voorkomt frustratie en onbegrip. Het is een belangrijk proces voor het leggen van nieuwe contacten.

Waarom is Zweeds leren belangrijk?

Bent u van plan bent om naar Zweden te emigreren, dan maakt u een flinke voorsprong wanneer u de taal al deels beheerst. Het wekt niet alleen sympathie, het versoepelt ook nog eens het inburgeringsproces. U maakt sneller contact, wat helpt bij het opbouwen van een sociale netwerk en het vinden van een baan.

Zo leert u in ‘no-time’ Zweeds

Met de gratis audiocursus van 50languages kunt u de plank niet misslaan. Gebruikt u deze in combinatie met de lesboeken van SFI (Gratis opleiding Zweeds voor immigranten), dan leert u in een handomdraai Zweeds. Handig voor als u in Zweden gaat wonen of er regelmatig op vakantie bent.

In ons geval komt de audiocursus goed van pas voor zelfstudie. Want als je in landelijk Zweden gaat wonen, dan kan het zomaar zijn dat je 2 uur moet reizen voor de dichtstbijzijnde SFI-school. Het lesmateriaal dat hier wordt aangeboden, gebruiken wij ook.

Download gratis audio cursus

Zweedse lesboeken (SFI)

De lesboeken van Rivstart (kan per gemeente afwijken) worden in veel gevallen door SFI (gratis leerinstituut in Zweden) gebruikt voor de opleiding Zweeds leren voor nieuwkomers en gevorderden. De boeken worden aangeboden in een aantal leerniveaus en oefenexemplaren als aanvulling. U krijgt toegang tot audiomateriaal en een online leerbibliotheek.

Zweedse leesboeken voor beginners

Nederlands – Zweeds voor onderweg

Zweedse leesboeken voor kinderen

Share the love

Deze inhoud is eigendom van Back to basic Sweden.
Dupliceren is NIET toegestaan!!

Scroll naar boven