Hej Suus, välkommen till familjen

We kregen veel mooie reacties nadat Annet een verzoek had geplaatst of iemand wol en garen wilde ruilen. Een van deze personen die reageerde is de lieftallige mevrouw Suzie.

Hoewel ze zelf een geweldige haakster en breister is, besluit ze ons tassen vol met geweldige spullen te doneren . “Ik heb een zolder vol, te veel voor mij alleen. Als ik daar iemand blij mee kan maken, waarom niet…”, schrijft ze.

Suzie’s dochter woont toevallig in de buurt van mijn moeder. Dus besluit de wol en het garen mee te sturen met haar dochter. Nadat mijn moeder de twee gigantische tassen heeft opgehaald, belt ze me meteen: “Dit had ik nooit verwacht. Zoveel en ook kwalitatief materiaal. Wat lief, ik ben erg ontroerd door dit geschenk. Je weet zeker dat Suzie er niets voor terug wil hebben.’ Maar daar is mevrouw Suzie zeker van.

Kip zonder naam

Hoewel mevrouw Suzie er niets voor terug wil hebben, wil ik toch mijn dank en waardering uitspreken voor dit mooie gebaar. Plots herinner ik me dat ik twee kippen heb die nog steeds geen naam hebben. En zo gebeurt het: “Mevrouw Suzie vind u het leuk om een ​​kip een naam te geven?

Zonder aarzelen besluit ze: “Het wordt Suus.” Dus kip noname 2, welkom bij de Back to Basic-familie. Vanaf nu noemen we je Suus.

mamma’s hoekje

Mijn moeder begon meteen met breien om me te helpen de loppis te vullen met handwerk. Dus met een beetje geluk kan ik deze vroege zomer al open.

Ik ga rond april mijn familie bezoeken en zal de wol en het garen samen met mama’s handwerk terugbrengen naar Zweden. Deze gaan verkocht worden in een speciaal hoekje: ‘Het mamma’s hoekje’.

Het was oorspronkelijk het plan om het geld te sparen voor een kaartje voor mijn moeder, zodat ze me in Zweden kan bezoeken. Maar ze wil er niets van weten: “Nee, ik wil er niets van weten. Ik wil dat je het geld houdt!

Maar ik heb toch besloten dat het de mama’s hoekje blijft, want in plaats daarvan ga ik het geld sparen voor volgend jaar om mijn moeder in Nederland te bezoeken. Ze is zo blij dat te horen, dat ze sneller en meer begon te breien dan ooit tevoren.

Dus nog een laatste keer, namens Back to Basic Sweden, mijn moeder, Suus en ons: “Tack så mycket.”

Met liefs, Annet en Ter.

Je vindt deze schenking terug in het giftregister .

Share the love

Deze inhoud is eigendom van Back to basic Sweden.
Dupliceren is NIET toegestaan!!