Hoe kan ik Hemnet.se in het Nederlands bezoeken?

Hemnet.se in het Nederlands bezoeken. Wij leggen uit hoe je dat doet.

Wat leuk! Je bent op zoek naar een (vakantie)woning in Zweden. Alleen een nieuwe taal leren, doe je niet een, twee, drie. Ontdek hoe je het meeste uit Hemnet haalt. In deze miniserie bieden wij een Nederlandse handleiding vol tips en trucs. We beginnen met hemnet.se online bezoeken in het Nederlands.

Bespaar tijd met het kopen van een huis door gebruik te maken van hemnet.se (Zweden)

Hemnet.se is het grootste vastgoedplatform in Zweden. Zowel alle grote makelaars als de meeste kleine plaatsen hun aanbod op Hemnet.
Je vult in de zoekfunctie van de website het gebied, soort vastgoed, budget en overige wensen in. Vervolgens met één druk op de knop staat jouw droomhuis op het scherm. Zo eenvoudig is het.
Maar er is 1 probleem. Alles staat in het Zweeds! Dat gaan we oplossen.

Hemnet.se in het Nederlands

Helaas bestaat er geen Nederlandse versie van Hemnet. De website is alleen beschikbaar in het Zweeds. Maar maak je geen zorgen. Want het is namelijk mogelijk om deze automatisch te laten vertalen.
Hemnet.se vanuit het Zweeds naar het Nederlands vertalen, doe je via het menu in de webbrowser. Dit werkt voor vrijwel iedere browser die deze functie ondersteunt hetzelfde.

In het bovenstaande instructiefilmpje leggen wij uit hoe je dit doet. Lees je liever, scroll dan een stukje verder.

Hemnet.se vertalen via Google Chrome

Zweeds vertalen via de webbrowser werkt op een schoonheidsfoutje na vrij goed en is bovendien gratis. Overigens kun je dit trucje op alle talen toepassen.

Er zijn een aantal webbrowsers die een vertaalfunctie aanbieden. Daarvan is de Google Chrome het meest bekend. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het eigen vertaalprogramma Google translate.

• Open de Google Chrome webbrowser.
• Vervolgens ga je via de zoekbalk naar www.hemnet.se
• Daarna klik je op het menu van het browservenster. Deze vind je rechts boven in, aangegeven met drie puntjes onder elkaar.
• Dan Scroll je naar beneden totdat je de optie vertalen vindt en kies deze.
• Nu zal Google automatisch de taalinstelling van de webbrowser detecteren.
• De website wordt nu automatisch vertaald (in het Nederlands.)

Als je op zoek gaat naar een woning in Zweden krijg je natuurlijk met de Zweedse taal te maken. Maar een nieuwe taal leren kost tijd.

Met de handige vertaalgids van ‘WAT & HOE‘ heb je een ideaal hulpmiddel. Het boekje is op zakformaat zodat je het altijd bij je kunt dragen. Handig wanneer je een restaurant bezoekt, overnachting nodig hebt of de weg kwijt raakt.

Ik krijg de verkeerde vertaling in Google Chrome

Ook wanneer de webbrowser de verkeerde taal kiest, is dit met een aantal eenvoudige stappen opgelost.
• Wanneer je in het venstermenu van je webbrowser op vertalen hebt geklikt, verschijnt er onder in het scherm een balkje. Hierin staat naar welke taal de vertaling is gemaakt.
• Klik ernaast op het menu (drie puntjes onder elkaar.)
• Kies nu de optie meer talen en vervolgens de gewenste taal.

Huis zoeken op hemnet.se – miniserie

Word snel lid van onze Facebookgroep. Blijf op de hoogte van de nieuwste onderwerpen in het magazine en de ontwikkelingen op de off the grid thuisboerderij van ‘Back to basic Sweden’.

De miniserie ‘Huis zoeken op hemnet.se’ wordt in seizoen 2023 uitgebracht. De volgende afleveringen zijn al gepubliceerd:

Hoe zoek je online een (vakantie)huis in Zweden op hemnet.se

Deze handleiding in het Nederlands maakt een (vakantie)huis zoeken op hemnet.se makkelijk, leuk en…

Hoe kan ik Hemnet.se in het Nederlands bezoeken?

Hemnet.se is het grootste platform van makelaars voor een huis zoeken in Zweden. Wij leggen uit hoe…
Share the love

Deze inhoud is eigendom van Back to basic Sweden.
Dupliceren is NIET toegestaan!!

Scroll naar boven