Meelopen op de schapenboerderij

Afgelopen weekend heb ik dankzij mijn lieve collega en zeer zeker dankzij de schapenboer mogen proeven van een paar uur hoe het voelt om tussen de schapen te zijn.  Het was een hele ervaring en boven verwachting. Zo heb ik mogen helpen met het vangen van de schapen in een weide van ongeveer 1 hectare. Dit lijkt heel makkelijk als ze op je afkomen gelopen, maar als er dan een lammetje ontsnapt en bij de verkeerde kudde komt is het een leuke avontuurlijke en zeer sportieve uitdaging om deze weer terug bij de juiste kudde te krijgen.

Daarnaast heb ik een aantal lammetjes geboren zien worden. Dit was erg indrukwekkend hoe snel dit gaat. Op de website zijn dan ook een paar filmpjes terug te vinden van lammetjes die net geboren zijn. Het was een heerlijk gevoel en kan dan ook niet wachten tot ik de eerste schapen op mijn land mag verwelkomen.

Veel liefs Annet


Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte van de nieuwste berichten & onderwerpen:


Meer dagboekverhalen


No post found!

Share the love

Deze inhoud is eigendom van Back to basic Sweden.
Dupliceren is NIET toegestaan!!