Ter leest Back to basic Swede magazine

Serieoverzicht
Back to basic Magazine

Mijn verhaal

In de seriereeks ‘mijn verhaal’ delen personen hun leerzame en soms ontroerende ervaring over hun migratie naar het buitenland en de weg naar het zelfvoorzienend leven. Je vindt hier een overzicht van de nieuwste afleveringen of ga naar alle

Kijkje bij de buren


Hoe is het om zelfvoorzienend te leven in andere landen en wat zijn de mogelijkheden. Voor deze serie reist back to basic Sweden tot het uiteinde van de wereld.

Ik vertrek naar Zweden


Een droom van velen om een (zelfvoorzienend) leven op te bouwen in het mooie groene Zweden. Maar wat komt daarbij kijken? Hoe bereid je jezelf voor op het migratieproces? Intergreren, wonen, werken, erfrecht en zelfs overleiden. Onze schrijvers vertellen openhartige over hun ervaring met een lach en soms een traan.

Deze serie is mede mogelijk gemaakt door
Bab – Belastingadvies buitenland

Ter weet raad – Back to basic Sweden


In deze ‘lees of kijk’ serie leer je alles over het zelfvoorzienend leven off the grid, ambacht, hout bewerken, hekken bouwen, gereedschap maken, landbouwterrassen aanleggen, hergebruiken, (over)leven in en van de natuur. Je kan het zo gek nog niet bedenken, Ter weet raad.

Recente afleveringen

Bram vertelt


De enthousiaste vlogger Bram Eijgenhuijsen leidt een zelfvoorzienend leven op zijn thuisboerderij Heimdall’s gård in Zweden. In de vlog-serie ‘Bram vertelt’ legt hij uit wat permacultuur is en hoe hij dit in zijn leven toepast.

Recente afleveringen

Deze inhoud is eigendom van Back to basic Sweden.
Dupliceren is NIET toegestaan!!