oca vergeten groenten

Vergeten groenten

Ik ben op zoek naar groenten die makkelijk te telen zijn, vorst kunnen weerstaan, een hoge opbrengst geven en weer door te kweken zijn zonder nieuw te kopen om te garanderen dat ik het hele jaar door zelfvoorzienend kan blijven. Zo kwam ik bij veel soorten vergeten groenten terecht.

Ik wil je graag meer vertellen over elke vergeten groente die ik zelf kweek en hoe dit proces verloopt bij mijn zelfvoorzienende off the grid thuisboerderij in Zweden. Zodat we samen kunnen leren wat we volgend jaar wel of juist niet moeten doen.

Hier beneden vind je een overzicht met regelmatige updates met vergeten groenten die ik in mijn eigen moestuin kweek:

Mis je een groente in deze lijst en denk je dat deze perfect is voor mijn tuin? Stuur dan een berichtje, ik sta open voor alle suggesties.

Share the love

Deze inhoud is eigendom van Back to basic Sweden.
Dupliceren is NIET toegestaan!!