Voor een duurzaam zelfvoorzienend leven off the grid

bamboo tandenborstel
€ 9,65

Productbeschrijving

Investeer in de #1 milieuvriendelijke tandenborstel set die net zoveel voor uw mondhygiëne zorgt als voor het milieu!

Wist je dat elke plastic tandenborstel, sinds ze voor het eerst werden uitgevonden in 1930, nog steeds ergens op onze planeet bestaat?

Laat jouw tandenborstel niet één van deze zijn!

Een bamboe tandenborstel is een milieuvriendelijk product dat bijna volledig biologisch afbreekbaar is. Dit is een groot voordeel voor de natuur en de toekomst. Het is dus enorm belangrijk om over te stappen op een tandenborstel van bamboe, omdat je op deze manier een belangrijk steentje bijdraagt aan het milieu. Maar wat zijn nu de voornaamste redenen om een bamboe tandenborstel aan te schaffen? Hier vind je de belangrijkste voordelen van deze bamboe tandenborstel:

1. Weinig onderhoud:

Een van de belangrijkste voordelen van bamboe is dat het enorm snel groeit. Dit betekent dat er geen chemische middelen of kunstmest nodig is om de groei te bevorderen. Zoals aangegeven kan bamboe tot wel 20 centimeter per dag groeien. Daarnaast onderhoud deze grassoort zichzelf door stikstof uit de grond te halen. Het is dus een groot voordeel om te kiezen voor bamboe als materiaal voor het ontwerpen van tandenborstels.

2. Diervriendelijk en vegan:

Het bamboe dat wordt gebruikt voor de productie van de tandenborstels is moso-bamboe. Dit is een bamboesoort die niet wordt gebruikt als voeding voor dieren die in dit gebied leven, zoals panda’s en orang-oetans. Er worden dus geen dierlijke omgevingen en voedselbronnen van dieren aangetast door het oogsten van de bamboe.

3. Antibacteriële eigenschappen:

Een ander voordeel van bamboe is dat het van nature antibacteriële stoffen in haar vezels heeft. Dit betekent dat het materiaal zeer geschikt is voor persoonlijk gebruik. Producten zoals tandenborstels zijn dan ook veilig om te gebruiken, voor alle leeftijden. Bij veel plastic producten is er onzekerheid of ze al dan niet giftig zijn. Steeds meer mensen gaan beseffen dat plastic niet gezond is en dat er veel stoffen in zitten die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid.

4. Milieuvriendelijke:

Hoewel er vandaag de dag veel plastic producten op de markt komen die biologisch afbreekbaar zijn, blijkt dit toch een stuk langer te duren dan verwacht. Hierom is het een bewuste keuze om voor bamboe te gaan. Zoals aangegeven breekt bamboe zichzelf af en blijft het dus niet, in tegenstelling tot plastic, jarenlang ronddrijven in rivieren, zeeën en oceanen. Het handvat van de bamboe tandenborstel is dan ook 100% afbreekbaar

Twijfel dus niet langer en ga ‘zero waste’ terwijl je de beste verzorging voor je tanden kiest met Tiny Panda’s Bamboe Tandenborstels!

De tandenborstel set van Tiny Panda bevat alles wat je nodig hebt voor optimaal schone tanden, terwijl je je plastic afval vermindert:

  • 6 Soft/Medium bamboe tandenborstels – gemaakt van natuurlijke en biologisch afbreekbare bamboe handvatten en zachte nylon borstels. BPA-vrij en FDA goedgekeurd, je kunt er vanuit gaan dat onze Eco tandenborstels wonderen verrichten voor zowel volwassenen als kinderen. Een geweldige Value Pack voor het hele gezin!

* * Omdat de nylon borstelharen van de borstels het enige deel zijn dat niet volledig biologisch afbreekbaar is, wil je ze misschien knippen of trekken voordat je je biologisch afbreekbare tandenborstel in de compost emmer gooit. * *

Koop dit cadeau voor jezelf & voor onze planeet! Elke glimlach zal de moeite waard zijn. Plaats je bestelling vandaag nog

Over het webshop assortiment

De meeste van deze producten gebruiken wij ook op onze boerderij. Aangevuld met artikelen die u op weg helpen met de opbouw van een duurzaam en zelfvoorzienend leven

Onze Back to basic online webshop biedt alles wat je nodig hebt voor zelfvoorzienend leven | off the grid gereedschap| Permacultuur & Moestuin | Duurzaam & Natuurvriendelijk | Knives & Tools | Tuingereedschap | keukengerei | Bushcraft & Survival | Literatuur: Conserveren, Wecken, inmaken, emigreren (naar Zweden), taalcursus Zweeds | Zaden en pootgoed | Voor de aankoop van producten wordt u doorgelinkt naar onze partner van bol.com

Deze inhoud is eigendom van Back to basic Sweden.
Dupliceren is NIET toegestaan!!