Voor een duurzaam zelfvoorzienend leven off the grid

Bamboozy herbruikbare wattenschijfjes
€ 24,95

Productbeschrijving

De originele Bamboozy premium 4-laags kwaliteits wasbare wattenschijfjes, compleet met houder, waszak, en handige vinger inkeping voor beter verwijderen van je makeup. 12 herbruikbare wattenschijfjes en 4 scrub wasbare wattenschijfjes.

✔ Geen onnodig vuil genereren (zero-waste en milieuvriendelijk)
✔ Kwaliteit door de 4-laags wattenschijfjes (zachter, duurzamer, betere vorm)
✔ De wattenschijfjes hebben een inkeping voor je vingers
✔ Verbeterde versie bamboehouder afgewerkt met vernis en geschikt voor vochtige ruimtes
✔ Mooie bamboe bewaardoos met deksel en extra grote opening
✔ 12 wasbare wattenschijfjes voor dagelijks gebruik (ook voor ogen en lippen)
✔ 4 wasbare scrub wattenschijfjes voor hardnekkige makeup (met kleine lus techniek)
✔ Beide kanten zijn bruikbaar
✔ Super zacht maar toch effectief in makeup verwijderen
✔ Groter dan reguliere wattenschijfjes
✔ 100% katoenen waszak
✔ Bespaar geld
✔ E-book met gedetailleerde instructies en tips

Gaat mijn makeup eraf met deze wattenschijfjes?
Ja, door de grotere omvang is het zelfs makkelijker je makeup te verwijderen. Het is ook geschikt voor de gevoelige huid omdat Bamboe super zacht is en anti-bacterieel van zichzelf.

Tevens zitten er 4 (terry) wattenschijfjes bij, voor hardnekkige makeup. Onze scrub schijfjes worden gemaakt met een duurder proces waarbij de lussen kleiner zijn dan concurrenten. Dit heeft voor jou als voordeel dat ze minder snel haken, pluizen, en duurzamer zijn.

Met de handige inkeping voor je vingers kun je de wattenschijfjes anders dan reguliere schijfjes vasthouden. Hierbij heb je meer oppervlak voor het verwijderen van makeup, kun je beter druk uitoefenen op de plekken waar nodig, en heb je geen vieze vingers meer.

Gaat de makeup eraf na het wassen?
Ja, je kan de wattenschijfjes op 40-60 graden wassen.

Zijn deze geschikt voor de gevoelige plekken zoals mijn oogleden en lippen?
Zeker. De dagelijkse schijfjes in lichtcrème zijn zo zacht dat ze geschikt zijn voor de gevoelige plekken. Je hebt maar twee soorten schijfjes nodig, zachte wattenschijfjes en scrub wattenschijfjes voor eventueel hardnekkige makeup.

Wat zijn punten van aandacht?
We vinden het ook belangrijk dat we de nadelen onder de aandacht brengen. Allereerst is het niet een 100% vervanger voor traditionele wattenschijfjes. Het is bijvoorbeeld niet geschikt om nagellak te verwijderen. Dit blijft achter op de schijfjes. Verder neemt het iets meer lotion op. In de e-book en email hebben we tips die hierbij helpen dit te verminderen. De wattenschijfjes kunnen polyester bevatten. De voordelen hiervan is een langere levensduur, het beter verwijderen van makeup, en wast beter de makeup uit.

Goed getest
We hebben inmiddels 6 maanden meer dan 30 verschillende herbruikbare make-up pads getest van 2-laags tot 4-laags van 5 verschillende fabrikanten. Met verschillende combinaties van bamboe, katoen, en polyester, stiksel afwerking, dikte van de randen, lusgroote, en zachtheid.

Onze ervaring is dat 8cm de ideale grote is, niet te groot dat het onhandig wordt, en niet te klein om effectief te zijn. Met 3-laags behouden de schijfjes beter de vorm. Het stiksel patroon zorgt ervoor dat de schijfjes niet over elkaar heen gaan schuiven en hebben de functie dat ze net iets beter make up eraf halen.

Waarom Bamboe?
✅ Bamboe is een 100% hernieuwbare bron
✅ Bamboe kan 91-122 cm (!) per dag groeien
✅ Bamboefibers zijn anti-bacterieel van zichzelf

Waarom Bamboozy
In tegenstelling to veel andere verkopers zijn wij een 100% milieuvriendelijk merk vanuit onze basis. Als we echts iets voor de planeet willen betekenen, betekent dat rekening houden van A-Z. Van productie tot de verzendverpakking. Wij gebruiken absoluut geen plastic tape en verschepen onze producten CO2 neutraal per boot. Onze verpakkingen zijn ontworpen om minimaal ruimte in te nemen, biologisch afbreekbaar, en gebruiken wij alleen zwarte inkt. Omdat dit voor kopers vaak ondoorzichtig is, weet je vaak niet hoe milieuvriendelijk het bedrijf is achter de schermen.

Kies je voor Bamboozy dan ben je verzekerd van duurzame, milieuvriendelijke, CO2 neutraal verscheepte, onder humane omstandigheden gemaakt producten zonder plastic, wat de basis vormt van ons merk.

Help de natuur, je portemonnee, maar ook heel leuk om cadeau te doen of te krijgen.

In de verpakking:

  • 12x Originele Bamboozy® Velvet herbruikbare wattenschijfjes 4-laags
  • 4x Originele Bamboozy® Terry wasbare wattenschijfjes 4-laags met kleine lus techniek
  • 100% Bamboe houder met extra grote opening
  • 100% Katoenen waszakje
  • E-book (digitaal)

Hoe maakt dit product minder impact op het milieu?
✔ Verpakking is 100% afbreekbaar
✔ De verpakking gebruikt alleen zwarte inkt
✔ Minder afval door geen of minder gebruik van wegwerp wattenschijfjes
✔ Zoveel mogelijk CO2 neutraal, plasticvrij transport, en bedrijfsvoering
✔ We hebben al meer dan 750 bomen geplant!

Over het webshop assortiment

De meeste van deze producten gebruiken wij ook op onze boerderij. Aangevuld met artikelen die u op weg helpen met de opbouw van een duurzaam en zelfvoorzienend leven

Onze Back to basic online webshop biedt alles wat je nodig hebt voor zelfvoorzienend leven | off the grid gereedschap| Permacultuur & Moestuin | Duurzaam & Natuurvriendelijk | Knives & Tools | Tuingereedschap | keukengerei | Bushcraft & Survival | Literatuur: Conserveren, Wecken, inmaken, emigreren (naar Zweden), taalcursus Zweeds | Zaden en pootgoed | Voor de aankoop van producten wordt u doorgelinkt naar onze partner van bol.com

Deze inhoud is eigendom van Back to basic Sweden.
Dupliceren is NIET toegestaan!!